Akkor és most és ezután

Az elmúlt 25 évben szakértelmünknek és elkötelezettségünknek köszönhetően a magyarországi privátbanki piac meghatározó szereplőjévé váltunk. A jövőben továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minőségi ügyfeleinket minőségi kiszolgálásban részesítsük.
A Raiffeisen Bank 1886-ban Ausztriában fogadta első ügyfelét, majd száz évvel később hazánkban is megnyitotta kapuit. Bankunk a magyarországi privátbanki piac első szereplőjeként, 1996-ban létrehozta Private Banking üzletágát, ezzel pedig új fejezetet nyitott a magánszemélyek hazai kiszolgálásában.

2009-ben minden európai Raiffeisen Private Banking szolgáltató felvette Friedrich Wilhelm Raiffeisen, Bankunk alapítójának és névadójának nevét.

Nemzetközi hátterünk egyszerre ad biztos alapokat és nyitja ki a lehetőségek világát, így az egyre élesebb verseny és a gazdasági válság ellenére is meghatározó piaci pozíciót szereztünk meg.

Az elismerések útján


Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi tevékenységünkkel nemcsak ügyfeleink töretlen bizalmát nyertük el, hanem munkánkat számos pénzügyi díjjal is elismerték. Az EMEA Finance 2017, 2018, 2019 és 2020 “Legjobb private banking” szolgáltatójának választotta az FWR-t.

Emellett 2018-ban és 2021-ben elnyertük a Blochamps Hungary “Az év private banking szolgáltatója” díját, ugyanebben az évben értük el kezelt vagyon tekintetében az 500 milliárd forintot.

2021-ben az országhatárokat is túlléptük, hiszen az EuroMoney bankunkat választotta a közép-kelet-európai régió “Legjobb private banking szolgáltatójává”.

Mit jelent a 25 év?

Büszkeséget és eredményeket

A legnehezebb időszakokban is bizonyítottuk szakértelmünket és megbízhatóságunkat. Nagyon hálásak vagyunk ügyfeleink töretlen bizalmáért. Az elmúlt 25 évben mutatott stabilitást a kimagasló szakértelmünknek és elhivatottságunknak köszönhetjük.
A private ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások részletes feltételeit a Kiemelt Magánügyfelek részére szóló Kondíciós Lista, az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.fwr.raiffeisen.hu oldalon

A befektetések lehetséges kockázatairól, illetve a forgalmazási és egyéb költségekről, az alapok aktuális Kiemelt Befektetői Információjából, hivatalos Tájékoztatójából és Kezelési Szabályzatából tájékozódhat. A dokumentumok elérhetőek az Alapkezelő honlapján (alapok.raiffeisen.hu) és az alapok forgalmazási helyein. Az alapokhoz kapcsolódó forgalmazási költségekről a Tájékoztató és a Kezelési Szabályzat mellett a forgalmazó mindenkor aktuális kondíciós listájából is tájékozódhat. Az alapok kezelője a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: H-EN-III-187/2015.), elsődleges forgalmazója a Raiffeisen Bank Zrt. (tev. eng. sz.: 22/1992., a Budapesti Értéktőzsde tagja).